Norjalainen Hydrolift – pohjoismaista huippulaatua

Hydrolift – suorituskyky DNA:ssa

Norjassa suunnitellut ja myös valmistetut Hydrolift-veneet on suunniteltu pohjoismaiden aallokkoihin sopiviksi, kovaa käyttörasitusta karttamatta.  Uusimmat teknologiset saavutukset, moderni suunnittelutekniikka, innovatiiviset ratkaisut ja armottomat testaukset ovat luoneet Hydrolift-veneistä täysin poikkeuksellisia. Hydrolift on ylpeä kilpailuvenehistoriastaan, kunnioittaen sitä kaikessa suunnittelussa ajo-ominaisuuksista ja mukavuudesta tinkimättä.

Pohjoismaista huippulaatua parhaimmillaan

Maksimaalinen olosuhteiden kestävyys yhdistettynä laadukkaasen ja kevyeen runkoon tekee veneistä nopeita ja ketteriä, mutta myös turvallisia ja luotettavia käytössä. Hydrolift-veneet tunnetaan oman tiensä kulkijana, nopeimpana sellaisena. Omaan kokoluokkaansa nähden veneet taipuvat huomattavasti suorituskykyisempään ajoon mutta polttoainekulut pysyvät vauhdikkuudesta huolimatta alhaisina.

Viime vuosina Hydrolift on keskittynyt kehittämään ja laajentamaan uuden sukupolven X-Series-mallisarjaa. Ensimmäiset Hydrolift venemallit: X-22, X-26 S R ja X-27 SUV, ovat varastossamme, valmiina vesille heti kun sinäkin olet!

X-26 S R

X-26 S R on norjalaismerkin uusin malli. Raikas  sekoitus pulpettivenettä ja daycruiseria, valmistajan näkemys päivä- ja viikonloppuveneestä.

Keulassa on kiinteä aurinkotaso ja perässä muunneltava u-sohva, jonka selkänojat taittuvat alas aurinkotasoksi. Luonnollisesti sohvan keskelle saa pöydän. Makuupaikkoja on kahdelle aikuiselle ja lapselle. Lisävarusteena kajuuttaan saa vesi-wc:n.

Hydrolift X-26 S Rn moottorina siinä Mercury Racinging uusi 450-hevosvoimainen mekaanisesti ahdettu V8-perämoottori. Huippunopeudeksi luvataan parhaimmillaan jopa yli 70 solmun lukemia, joten R-kirjaimelle on katetta.

X-27 SUV 

Yhteysveneeksi ja veneretkeilyyn sopivassa X-27 SUV:ssa on viiden hengen ohjaushytti, jonka katossa on laajasti aukeava haitarimallinen kangaskattoluukku. Hyttiin kuljetaan paapuurin kulkuväylälle avautuvasta kaksiosaisesta liukuovesta. Keulahytti on lähes vastaava kuin X-26:ssa.

Taka-avotilassa on peräpenkin lisäksi klaffipöytä ja -penkki, jotka taittuvat laitaa ja ohjaushytin takaseinää vasten. Kompakti pentterimoduuli on sijoitettu styyrpuurin laitaan, ohjaushytin sisäänkäynnin kohdalle. MERCURY 250 HP V8 perämoottori pitää huolen siitä, ettei tästäkään Hydroliftista tule puuttumaan vauhtia. 

X-22

Upea ja käytännöllinen vene, joka on tehty kulkemaan kovassa merenkäynnissä. Norjalaista huippulaatua sporttisuutta ja käytännöllisyyttä unohtamatta. Tilat muuntautuvat helposti aurinkotasoiksi ja ruokailutilaksi, säilytystiloja unohtamatta.

Vieraile valmistajan sivuilla:

www.hydrolift.com

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.