Saxdor 270 GTO (2023-)

Saxdor esittelee 270-sarjan ensimmäisen malliversion syyskuussa Southamptonin venemessuilla.

Lähes 8,5 metriä pitkä SX270 GTO on kuin ilmetty pienennetty painos maailmalla suositusta, kymmenmetrisestä SX320 GTO:sta. Sarjan ensimmäisenä versiona esitellään 16. syyskuuta Southamptonin venemessuilla julkistettava T-top-versio GTO. Katettu ohjaushyttiversio GTC seurannee pian perästä.

Kokonaisuus näyttää mallikuvissa makoisalta, ja kauttaaltaan ympärikuljettava tilaratkaisuun toimivalta. Keskeisesti sijoitetun ohjauspulpetin ja tuulilasin molemmilla puolilla on kulkuväylät ja keulassa aurinkotaso, joka on 270 GTO:ssa miellyttävästi laitojen suojassa. 

Pulpetin ja keulakannen alta löytyy kajuutta, joka pitää sisällään parivuoteen. WC-istuimelle on oma piilotettu paikka kajuutan takaseinustalla olevan penkin sisällä, pesualtaan vieressä. 

Ohjaamossa on kaksi erillisistuinta rinnakkain, kuskin paikka on styyrpuurin puolella. Molemmat ohjaamon penkit ovat käännettävissä ympäri, jolloin ne muodostavat pöydän ja peräsohvan kanssa viiden hengen oleskelutilan, joka on pedattavissa veneen toiseksi aurinkotasoksi. Takasohvan takana on peräkansi ja siellä pentterilipasto, jonka päätyihin saa jääkaapit. Peräpeili on läpinäkyvä.

Moottorivaihtoehtoja on alkuun nimetty kolme, kaikki Mercuryja. Valittavanasi on 225-hevosvoimainen V6 ja 250- tai 300-hevosvoimaiset V8:t. Huippunopeuden lupaillaan yltävän parhaimmillaan 45 solmuun. Saxdor pyrkii tarjoamaan paljon vastinetta rahalle, joten hinnoittelu on todella vertailukelpoinen vastaaviin nähden. 270 GTO:n verolliset tehdashinnat jäävät vakiovarustein 100 000 euroon tai jopa vähän alle.

Tutustu lisää valmistajan sivuilla www.saxdor.com ja olet valmis varaamaan omasi!


Kauden 2023 veneet kannattaa tilata nyt

Veneiden kysyntä on kuluneena vuonna ollut kovaa ja ensi kevään venemallit myydään nyt. Autamme sinua valitsemaan sopivan veneen kauteen 2023 ja saat tarjouksen valitsemastasi venemallista ennakkoon!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!


VG Boats Raisio

Hahdenniementie 4
21120 Raisio

Avoinna arkisin 9-17,
la-su suljettu.

Myynti

Kalle Kivelä
044 491 4566
myynti@vgboats.fi

VG Boats Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Avoinna arkisin 10-18,
lauantaisin 10-15,
su suljettu.

Myynti

Niclas Lönnberg
040 637 0551
myynti@vgboats.fi

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.