VG Boats laajentaa venevalikoimaansa norjalaisella Hydroliftillä

Hydrolift – suorituskyky DNA:ssa

Norjassa suunnitellut ja myös valmistetut Hydrolift-veneet on tehty kestämään skandinaavisia olosuhteita ympäri vuoden. Kaikki venemallit on suunniteltu pohjoismaiden aallokkoihin sopiviksi, kovaa käyttörasitusta karttamatta.  Uusimmat teknologiset saavutukset, moderni suunnittelutekniikka, innovatiiviset ratkaisut ja armottomat testaukset ovat luoneet Hydrolift-veneistä täysin poikkeuksellisia. Suunnittelun perustana on jatkuva testaus, johon valmistaja panostaa erityisen paljon. Hydrolift on ylpeä kilpailuvenehistoriastaan, kunnioittaen sitä kaikessa suunnittelussa ajo-ominaisuuksista ja mukavuudesta tinkimättä.

Pohjoismaista huippulaatua parhaimmillaan

Maksimaalinen olosuhteiden kestävyys yhdistettynä laadukkaasen ja kevyeen runkoon tekee veneistä nopeita ja ketteriä, mutta myös turvallisia ja luotettavia käytössä. Hydrolift-veneet tunnetaan oman tiensä kulkijana. Ennen kaikkea nopeimpana sellaisena. Omaan kokoluokkaansa nähden veneet taipuvat huomattavasti suorituskykyisempään ajoon mutta polttoainekulut pysyvät vauhdikkuudesta huolimatta alhaisina.

Viime vuosina Hydrolift on keskittynyt kehittämään ja laajentamaan uuden sukupolven X-Series-mallisarjaa, jonka myyntiin VG Boats tulee myös keskittymään. Ensimmäiset Hydrolift venemallit: X-22, X-26 S ja X-27 SUV, saapuvat liikkeisiimme loppuvuoden aikana. 

Vieraile valmistajan sivuilla:

www.hydrolift.com

Lue Totalvene.fi artikkeli HYDROLIFT -veneistä:

https://www.totalvene.fi/lue/uutinen/norjalainen-kulttimerkki-palaa-suomen-markkinoille

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS HALUAMILLASI LISÄVARUSTEILLA

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.