VG Boats säilyttää veneesi talven yli ja huoltaa perämoottorisi Raisiossa

Veneen & perämoottorien huolto ja oikeanlainen talvisäilytys ovat veneilyturvallisuuden ja veneesi arvon säilymisen kannalta tärkeimpiä tehtäviä. VG Boatsilla on ammattilaiset tähän työhön.

Tarjoamme Raisionlahden satama-alueella kattavat talvisäilytys, huolto- ja korjauspalvelut moottoriveneellesi ja vene on helppo ajaa perille vesiteitse kauden lopussa.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme, Kalevi Soinin johdolla, totettavat valtuutetut merkkihuollot Suzukin ja Yamahan perämoottoreihin. Kalevilla on kymmenien vuosien kokemus ja erikoisosaamista alalta, joten voit luottaa veneesi ammattilaisen käsiin.

Lisäksi VG Boatsin palveluihin kuuluvat myös vesijettien huollot ja korjaukset sekä puu- ja lujitemuoviosien vauriokorjaukset. Teemme veneellesi aina ensin korjaussuunnitelman, jonka avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Huolehdimme syksyllä veneesi telakoinnista ja säilytyksestä. Asianmukainen suojaus pidentää veneen käyttöikää huomattavasti ja meillä on uudet 2000 neliön vartioidut tilat Raisionrannassa. Oma satama ja laiturit takaavat paikan päälle pääsyn kätevästi suoraan vesiteitse. Voit valita säilytykseen joko 1 200 m2 vartioidun, lämpimän hallin tai 800 m2 vartioidun, kylmän hallin.

Löydät talvisäilytyshinnaston lisäpalvelut täältä

Telakoinnin yhteydessä palveluihimme kuuluvat halutessasi myös perämoottoreiden huoltojen lisäksi korjaukset ja puhdistukset, veneiden laite- ja moottoriasennukset, sekä vauriokorjaukset. Huollamme veneesi talvisäilytyksen aikana kuntoon uutta kautta varten juuri niin laajasti kuin haluat.

Ota yhteyttä ja varaa talvisäilytyspaikka ja huolto. Pääset veneilykauden alettua kohti huoletonta kesää!


VG Boats Raisio

Hahdenniementie 4
21120 Raisio

Avoinna arkisin 8-16

Huolto

Kalevi Soini
040 074 0990
huolto@vgboats.fi

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.