Nauti täysillä veneilystä Saxdorin kyydissä

Vesijettien suosio on viime vuosina ollut kovassa kasvussa ja Saxdor satulapenkkeineen sopii hyvin jettihuuman tartuttamille. Saxdorien valtti on pohjimmiltaan tila, jota riittää sekä tavaroille että henkilöille. Jos haluaa kauniina kesäpäivänä viihdyttää itseään ja muutamaa kaveria yksinkertaisesti ajelemalla tai venesatamissa piipahtamalla, on Saxdor juuri oikea peli!

Saxdorissa on tyyliä ja luonnetta vaikka muille jakaa, eikä innovaatioista ja ainutlaatuisuuksistakaan ole pulaa. Erilaisuus on Saxdorin voimavara, varsinkin jos et ole innostunut perinteisestä veneilystä.

Saammeko siis esitellä sinulle valikoimastamme Saxdor 200 Sport ja Pro Sport -mallit, jotka ovat saatavilla kauteen 2022. Palvelemme Raisiossa ja Vantaalla, tervetuloa tutustumaan Saxdoreihin!

200 Sport ja 200 ProSport

Saxdor 200 Sport on kuusimetrinen, keskipulpettinen avovene, ”skootteri”, jossa yhdistyy avoveneen ja vesijetin parhaat puolet. Saxdor 200 sopii mainiosti kesäiseen huviajeluun ja sillä on helppo piipahtaa ”kylillä” yksin tai kaverien kanssa.

Keskipenkeillä matkaa kolme, ohjaamossa on hyvä ergonomia ja säädettävä tuulilasi suojaa ajoviimalta. Esteetön näkyvyys ja karttaplotterit helposti käytettävissä, mitä muuta voi kippari toivoa? Avoimen peräpeilin ansiosta veneeseen nouseminen vedestä on helppoa ja perän avoimuus on kätevää myös vesiurheiltaessa.

Saxdor 200:sta löytyy kaksi eri versiota, jotka ovat Sport ja Pro Sport. Runko, rakenne ja tilaratkaisut ovat molemmissa samat, erona varustelutaso ja moottorivalikoiman tehoalueesta. Moottorina molemmissa on Mercury, Sportissa 100-, 115 tai 150-hv ja Pro Sportin koneena on 150 tai 175 hevosvoimaa. 

Saxdorin 200 toimitukset alkavat heti ajokauden 2022 alussa. Saxdor -malliston isommat veneet 320 GTO ja GTC ovat varattavissa vuoteen 2023, hinnat tarkentuvat tämän kesän aikana.

Saat meiltä myös rahoituksen Saxdor – veneisiin

Saxdor 200 Sport + Mercury F100 CT
*Esim. korko 2,95 %: kokonaish. 31 982€ (sis. toimituskulut), käsiraha 6 369,40 €, luotto 25 770,60 €, sopimusaika 72 kk, perustamismaksu 199 €, käsittelyk. 13 €/kk, kk-erä 243,28 €, suurempi viimeinen erä 12 792,80 €. Luottok. yht. 4492 €, luotto ja luottok. yht. 30262,60 €, tod. luottoh. 36 474,08 € ja tod. vuosikorko 3,93 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja vakuutuksen rahoitusturvalla. Korkotarjous uusiin veneisiin. Palvelun tuottaa  Lähitapiola Rahoitus Oy, PL 56, 02010 LähiTapiola

Katso Totalvene.fi esittely alta.


Saxdor 200 pro
Saxdor 200 pro
Saxdor 200 pro

Saxdor 200 ominaisuudet

Lujitemuovista valmistetun Saxdorin linjat ovat modernilla tavalla raikkaat ja valtavirrasta erottuvat, yksityiskohdiltaan rikkaat ja tyylitellyt.

Kahdella voimakkaasti muotoillulla stepillä varustettu porraspohja on kuuden metrin kokoluokassa tuiki harvinainen ratkaisu. Portaiden ideana on ohjata rungon ja veden väliin ilmaa ja siten parantaa hyötysuhdetta, eikä lopputulema ole huono. Portaiden lisäksi Saxdorin runko on myös poikkeuksellisen jyrkkä, v-kulma on 22,5 astetta. Tyypillisempi lukema kuuden metrin kokoluokassa on 18–20 astetta. 

Tilaratkaisujen osalta kaksi asiaa osuu silmään heti sillä sekunnilla, kun Saxdoriin luo ensisilmäyksen. Ne ovat satulaistuin ja avoin perä. Avoimen peräpeilin ansiosta uimatasojen kautta veneeseen kulkeminen ei voisi olla helpompaa. Myös vesiurheiluharrasteisiin avoperä on omiaan. 

Satulapenkki määrittää henkilömäärän kolmeen, sillä muita istumapaikkoja ei ole. Satulapenkillä on kuitenkin varsin mukava matkustaa, jossa oma lukunsa on tavallisella sohvalla tai tuolilla istumisesta tyystin poikkeava fiilis. Satulapenkillä on ikään kuin jännempää ratsastaa ja matkustajanakin on enemmän osallisena. Kolmen hengen satulapenkin tilalle tulee saataville myös perinteisempi kahdessa rivissä ja kaksi rinnan istuttava tilaratkaisu, joka nostaa henkilömäärän neljään.

Veneessä oleskeluun liittyvää kekseliäisyyttä löytyy korotetun keulatäkin alta, jossa olevan ison tavaralaarin pohjalle sopii sama lisävarusteena saatava patjasarja kuin kannen päälle. Camping-henkisen majoittumismahdollisuuden viimeistelee lisävarusteina saatavat avoimeen luukkuun sopivat kuomuseinämät, luukun ikkuna, virtapistoke ja valaisin.

Tässäpä todellinen teltta-daycruiser valmiina hauskanpitoon!

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.