Kesätarjous venepaketin ostajille!

Vielä ehdit hankkia veneen täksi kesäksi – varastosta veneitä toimitukseen ripeällä aikataululla!

Venevarastot tyhjenevät nyt nopeasti, mutta teemme parhaamme jotta jokainen pääsee nauttimaan veneilystä ja Suomen upeasta luonnosta vielä tämän kesän aikana. Tutustu valikoimaan ja pyydä tarjous.

Veneen ostajalle varustekassi kaupan päälle!

Varustekassi sisältää: köydet, fenderit, ankkurin, äyskärin ja melan (arvo 450 €, etu on voimassa kesän ajan ja koskee kaikkia uuden venepaketin ostajia). Siinä joka veneilijän peruspaketti heti suorilta mukaan kaupan päälle.


Ylpeänä Suomessa valmistettu venemallisto – AMT

Mökki, makkara, sauna ja mutkaton kesä vesillä, sitä on Suomen kesä parhaimmillaan. Kotimaiset AMT-veneistä löytyy sopiva malli jokaiseen käyttötarpeeseen jotta juuri sinä pääset nauttimaan kesästä vesillä turvallisesti ja huolettomasti. Laajasta mallistosta löytyy sekä avoveneitä ja bowridereita että hytillisiä daycruiser- ja pilot house -malleja. AMT-veneet ovat ensiesittelystään lähtien menestyneet erinomaisesti sekä suomalaisten että kansainvälisten venelehtien tuote- ja vertailutesteissä. Voimanlähteenä kaikissa veneissä toimii luotettava Yamaha-perämoottori.


Lyömätön yhdistelmä – kesä ja Saxdor!

Kotimaisen venemarkkinan ärhäkkä tulokas Saxdor tuli markkinoille samana päivänä, kun Suomi sulkeutui koronan vuoksi. Silti Saxdor on tällä hetkellä Euroopan nopeimmin kasvava premium-veneiden brändi. Saxdorissa riittää tyyliä ja luonnetta, ja uniikki venekonsepti yhdistää malleissaan avoveneen ja vesijetin parhaimmat puolet.


Vakaa, voimakas ja valloittava – XO

Veneilyn hevijuusereiden ehdoton valinta on XO. Lähes ympärivuotiseen veneilyyn soveltuvat XO-moottoriveneet vievät sinut perille turvallisesti niissäkin olosuhteissa kun muut jäävät satamaan. Suoraviivaiset ja aggressiiviset veneet saavuttavat parhaimmillaan jopa reilun 50 solmun huippunopeuden ja ne on luotu ammattilaisten ja seikkailijoiden tarpeisiin.


Suorituskyky DNA:ssa – Hydrolift

Ei halvin, mutta paras. Norjalainen Hydrolift on erottunut aina muista saman kokoluokan moottoriveneistä kilpavenehistoriansa vuoksi. Moderni suunnittelutekniikka, innovatiiviset ratkaisut ja armottomat testaukset ovat luoneet Hydrolift-veneistä täysin poikkeuksellisia ajo-ominaisuuksien ja suorituskyvyn suhteen. Maksimaalinen olosuhteiden kestävyys yhdistettynä sporttiseen ja kevyeen runkoon tekee veneistä nopeita ja ketteriä, mutta myös turvallisia ja luotettavia käytössä.


VG Boats Raisio

Hahdenniementie 4
21120 Raisio

Avoinna arkisin 9-17,
lauantaisin 10-15,
su suljettu.

Myynti

Kalle Kivelä
044 491 4566
myynti@vgboats.fi

Antti Riihinen
040 575 1470
myynti@vgboats.fi

VG Boats Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Avoinna arkisin 10-18,
lauantaisin 10-15,
su suljettu.

Myynti

Niclas Lönnberg
040 637 0551
myynti@vgboats.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.