Kauden 2023 uutuudet esillä Vene Båt -messuilla!

VG Boats myyntivalikoimasta löydät kotimaiset Saxdor-, XO-, ja AMT moottoriveneet sekä norjalaisen Hydroliftin. Kaikki valikoimistamme löytyvät venemallit ovat edelläkävijöitä sekä turvallisuuden että huippuluokan muotoilun suhteen. Tutustu tarkemmin mallistoomme Raision tai Vantaan myymälöissämme. Olemme mukana myös 10.-19.2. Vene Båt -messuilla. Tervetuloa Helsingin messukeskukseen tutustumaan uutuusmalleihin!


XO DFNDR 8 – kestävyyttä ja ajomukavuutta 

Suomalainen venevalmistaja XO Boats tunnetaan innovatiivisesta suunnittelustaan, erinomaisista ajo-ominaisuuksistaan ja kestävistä syvä V-pohja alumiinirunkoveneistään. Uusi XO DFNDR 8 on suunniteltu kestämään kovassakin säässä, ja se soveltuu mainiosti urheilukalastukseen, päiväristeilyyn tai työmatkaveneilyyn. Uusi DFNDR 8 erottuu kilpailijoista ehdottomasti sen ilmiömäisillä ajo-ominaisuuksilla: vakiotehona 300 hevosvoiman perämoottori, ja lisävarusteena saatavilla yksi 450 hv:n V8 tai kaksi 225 hv:n V6-moottoria. DFNDR 8 saavuttaa yli 50 solmun nopeuden kahdella moottorilla. 

Hytissä on optio kahden hengen vuoteeseen ja vakiona erillinen wc-tila. Ympärikäveltävän konseptin sijaan tuoreimmassa tulokkaassa luotetaan läpikäveltävään hyttiin. Sen voi valita kiinteillä sivu- ja takaseinillä vai ilman niitä, jolloin suojaisuutta saa halutessaan kuomukankaisilla peitteillä. Älykkäät ominaisuudet tekevät veneestä ainutlaatuisen monipuolisen.

Pituus  7,90 m 

Leveys  2,37

Max koneteho 1×450 tai 2×225 hv 

Paino 1900 kg


 Saxdor 205 – ketterä ja monipuolinen retkivene 

Vanhemman sisaruksensa Saxdor 200 tavoin leikkisä Saxdor 205 sopii perhekäyttöön monipuolisuutensa ansiosta. Se on turvallinen mutta myös hauska retkivene aktiiviseen elämäntapaan! Saxdor 205:ssä on kyse yksityiskohdista: ruorikonsoli tarjoaa futuristisen ilmeen taustavalaistujen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kytkimien ja valinnaisen yhden tai kahden yhdeksän tuuman Simrad-karttaplotterin kanssa. Uuden konsolin alla olevan lokeron tarjoama lisäsäilytystila voidaan asentaa valinnaiseksi wc:ksi. Keulasta löytyy penkeillä varustettu avotila. Parhaimmaillaan vene kiihdyttää yli 45 solmun nopeuteen. 

Pituus 5,94 m 

Leveys 2,29 m 

Max koneteho 100 – 175 hv 

Paino 950 kg


Saxdor esittelee 270-sarjan ensimmäisen malliversion Helsingin Vene23Båt -messuilla!.

Lähes 8,5 metriä pitkä SX270 GTO on kuin ilmetty pienennetty painos maailmalla suositusta, kymmenmetrisestä SX320 GTO:sta. Sarjan ensimmäisenä versiona esitellään 16. syyskuuta Southamptonin venemessuilla julkistettava T-top-versio GTO. Katettu ohjaushyttiversio GTC seurannee pian perästä.

Kokonaisuus näyttää mallikuvissa makoisalta, ja kauttaaltaan ympärikuljettava tilaratkaisuun toimivalta. Keskeisesti sijoitetun ohjauspulpetin ja tuulilasin molemmilla puolilla on kulkuväylät ja keulassa aurinkotaso, joka on 270 GTO:ssa miellyttävästi laitojen suojassa. 

Pulpetin ja keulakannen alta löytyy kajuutta, joka pitää sisällään parivuoteen. WC-istuimelle on oma piilotettu paikka kajuutan takaseinustalla olevan penkin sisällä, pesualtaan vieressä. 

Ohjaamossa on kaksi erillisistuinta rinnakkain, kuskin paikka on styyrpuurin puolella. Molemmat ohjaamon penkit ovat käännettävissä ympäri, jolloin ne muodostavat pöydän ja peräsohvan kanssa viiden hengen oleskelutilan, joka on pedattavissa veneen toiseksi aurinkotasoksi. Takasohvan takana on peräkansi ja siellä pentterilipasto, jonka päätyihin saa jääkaapit. Peräpeili on läpinäkyvä.

Moottorivaihtoehtoja on alkuun nimetty kolme, kaikki Mercuryja. Valittavanasi on 225-hevosvoimainen V6 ja 250- tai 300-hevosvoimaiset V8:t. Huippunopeuden lupaillaan yltävän parhaimmillaan 45 solmuun. Saxdor pyrkii tarjoamaan paljon vastinetta rahalle, joten hinnoittelu on todella vertailukelpoinen vastaaviin nähden. 270 GTO:n verolliset tehdashinnat jäävät vakiovarustein 100 000 euroon tai jopa vähän alle.

Tutustu lisää valmistajan sivuilla www.saxdor.com, tule messuille katsastamaan livenä ja olet valmis varaamaan omasi!


VG Boats Raisio

Hahdenniementie 4
21120 Raisio

Avoinna arkisin 9-17,
la-su suljettu.

Myynti

Kalle Kivelä
044 491 4566
kalle.kivela@vgboats.fi


Antti Riihinen
040 575 1470
antti.riihinen@vgboats.fi

VG Boats Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Avoinna arkisin 10-18,
lauantaisin 10-15,
su suljettu.

Myynti

Niclas Lönnberg
040 637 0551
myynti@vgboats.fi

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.