Kauden 2023 uutuudet esillä Vene Båt -messuilla!

VG Boats myyntivalikoimasta löydät kotimaiset Saxdor-, XO-, ja AMT moottoriveneet sekä norjalaisen Hydroliftin. Kaikki valikoimistamme löytyvät venemallit ovat edelläkävijöitä sekä turvallisuuden että huippuluokan muotoilun suhteen. Tutustu tarkemmin mallistoomme Raision tai Vantaan myymälöissämme. Helmikuussa olemme mukana myös Vene Båt -messuilla. Tervetuloa Helsingin messukeskukseen tutustumaan uutuusmalleihin!


XO DFNDR 8 – kestävyyttä ja ajomukavuutta 

Suomalainen venevalmistaja XO Boats tunnetaan innovatiivisesta suunnittelustaan, erinomaisista ajo-ominaisuuksistaan ja kestävistä syvä V-pohja alumiinirunkoveneistään. Uusi XO DFNDR 8 on suunniteltu kestämään kovassakin säässä, ja se soveltuu mainiosti urheilukalastukseen, päiväristeilyyn tai työmatkaveneilyyn. Uusi DFNDR 8 erottuu kilpailijoista ehdottomasti sen ilmiömäisillä ajo-ominaisuuksilla: vakiotehona 300 hevosvoiman perämoottori, ja lisävarusteena saatavilla yksi 450 hv:n V8 tai kaksi 225 hv:n V6-moottoria. DFNDR 8 saavuttaa yli 50 solmun nopeuden kahdella moottorilla. 

Hytissä on optio kahden hengen vuoteeseen ja vakiona erillinen wc-tila. Ympärikäveltävän konseptin sijaan tuoreimmassa tulokkaassa luotetaan läpikäveltävään hyttiin. Sen voi valita kiinteillä sivu- ja takaseinillä vai ilman niitä, jolloin suojaisuutta saa halutessaan kuomukankaisilla peitteillä. Älykkäät ominaisuudet tekevät veneestä ainutlaatuisen monipuolisen.

Pituus  7,90 m 

Leveys  2,37

Max koneteho 1×450 tai 2×225 hv 

Paino 1900 kg


 Saxdor 205 – ketterä ja monipuolinen retkivene 

Vanhemman sisaruksensa Saxdor 200 tavoin leikkisä Saxdor 205 sopii perhekäyttöön monipuolisuutensa ansiosta. Se on turvallinen mutta myös hauska retkivene aktiiviseen elämäntapaan! Saxdor 205:ssä on kyse yksityiskohdista: ruorikonsoli tarjoaa futuristisen ilmeen taustavalaistujen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kytkimien ja valinnaisen yhden tai kahden yhdeksän tuuman Simrad-karttaplotterin kanssa. Uuden konsolin alla olevan lokeron tarjoama lisäsäilytystila voidaan asentaa valinnaiseksi wc:ksi. Keulasta löytyy penkeillä varustettu avotila. Parhaimmaillaan vene kiihdyttää yli 45 solmun nopeuteen. 

Pituus 5,94 m 

Leveys 2,29 m 

Max koneteho 100 – 175 hv 

Paino 950 kg


 Saxdor 320 GTC – taloudellinen tilaihme 

Saxdor 320 GTC:n valtti on läpikuljettava ohjaushytti. Ohjaamon istuimet voi kääntää ympäri kohti pöytää ja valinnaista peräsohvaa viiden hengen oleskelutilaksi. Myös taka-avotilaan saa halutessaan sohvan ja pöydän. Vakiona on kääntyvällä selkänojalla varustettu loikoilusaareke, jonka alla on säilytystilaa. Alempi kerros täyttyy luonnonvalosta katossa olevien luukkujen ansiosta. Parivuode sekä erillinen tilava wc tuovat mukavuutta retkille. Valittavana on neljä Mercury-moottorivaihtoehtoa 300-700 hv:n välillä. Lisävarusteissa riittää valinnanvaraa, mutta budjetti pysyy silti uskomattoman maltillisella tasolla! 

Pituus 10,28 m 

Leveys 3.10 m 

Max koneteho 700 hv 

Paino 4300 kg


VG Boats Raisio

Hahdenniementie 4
21120 Raisio

Avoinna arkisin 9-17,
la-su suljettu.

Myynti

Kalle Kivelä
044 491 4566
myynti@vgboats.fi

VG Boats Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Avoinna arkisin 10-18,
lauantaisin 10-15,
su suljettu.

Myynti

Niclas Lönnberg
040 637 0551
myynti@vgboats.fi

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.