Laadukkaat hyttiveneet korvaavat perinteisen kesämökin

Perinteinen kesämökki on ollut suomalaisten suosittu tapa nauttia lomasta ja rentoutua luonnon helmassa. Viime vuosina veneily on kasvattanut suosiotaan, ja yhä useammat ihmiset ovat alkaneet harkita hyttiveneen hankkimista kesänviettopaikaksi mökin sijaan.

XO ja Saxdor ovat tunnettuja, Suomessa suunniteltuja brändejä, jotka tarjoavat erinomaisia vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen.


XO BOATS

XO Boats on suomalainen venevalmistaja, joka tunnetaan ainutlaatuisesta tyylistään ja merikelpoisuudestaan. XO-veneet kestävät vaativissakin olosuhteissa, ja niiden vahva runkorakenne mahdollistaa turvallisen ja mukavan matkanteon. XO-veneissä on myös tyylikkäät ja viihtyisät hytit, joissa voi yöpyä ja nauttia kauniista maisemista merellä. XO veneissä yöpyy mukavasti 2 henkeä ja matkaan mahtuu mukavasti kahdeksan.

XO Explorerit (EXPLR 9 ja 10) ovat erittäin merikelpoisia, ympäri vuoden pohjoisiin olosuhteisiin sopivia veneitä, hyttien antaman suojan ansiosta. Explorerit ovat suorittavia, muuntautuvia, vakaita ja tilavia, joissa veneilee 8 ja yöpyy 2 henkeä.

Hytti on kaikkiin suuntiin aiempia malleja suurempi, joten mukaan on saatu mahtumaan entistä enemmän istumapaikkoja ja mukavuuksia ja siellä on tilaa seitsemälle tai jopa kaikille kahdeksalle matkustajalle.

Apukuljettajan pulpetin uumenista löytyy toimivan kokoinen wc-tila. Retkeilyvalmiuksia parantavat myös pentterioptio, pöytä ja mahdollisuus pedata hyttiin parivuode.

EXPLR 9 lisävarustein HINTA 161 900,- (ovh 191 492,-)

EXPLR 10 Sport+ Twin Yamaha V6 HINTA 222 000 ,- (ovh 260 576€)

” Vapaus yöpyä saaristossa, vierasvenesatamassa tai kaverien mökkilaiturissa.”

Miksi sitten yhä useammat ihmiset harkitsevat hyttiveneen hankkimista kesämökin sijaan?

Yksi syy on vapaus ja liikkuvuus. Hyttivene antaa mahdollisuuden tutkia eri vesistöjä ja vaihtaa maisemaa helposti. Voit herätä uuden saaren rannalla tai vierailla eri satamissa juuri niin usein kuin haluat. Hyttiveneellä pääsee lähelle luontoa ja merellä vietetty aika tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja kokemuksia.

Toinen syy on helppous ja mukavuus. Hyttiveneessä on kaikki tarvittavat mukavuudet kuten keittiö, makuutilat ja wc-tilat. Voit valmistaa omat ateriasi, viettää yön mukavassa sängyssä ja käyttää veneen omia saniteettitiloja. Nykyaikaisissa hyttiveneissä on usein myös ilmastointi, lämmitys ja muut modernit mukavuudet, jotka tekevät veneilyelämyksestä entistä miellyttävämmän.

Kolmas syy on taloudellisuus. Vaikka hyttiveneen hankintahinta voi tuntua aluksi korkealta, se voi olla pitkällä aikavälillä taloudellisempi vaihtoehto kuin kesämökin ylläpitäminen. Kesämökin ylläpitokustannuksiin kuuluu esimerkiksi kiinteistöverot, vakuutukset, sähkö- ja vesimaksut sekä mahdolliset korjaus- ja huoltokustannukset. Hyttiveneellä näitä kuluja ei ole, ja lisäksi polttoainekulut voivat olla pienemmät kuin mökkimatkoilla. Kustannuksia tulee talvisäilytyksestä ja huollosta ja ne kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi.


SAXDOR HYTTIVENEET

Saxdor on suhteellisen uusi brändi, joka on nopeasti saavuttanut suosiota veneilijöiden keskuudessa. Saxdor-veneet edustavat modernia ja urheilullista tyyliä, ja niissä yhdistyvät käytännöllisyys ja suorituskyky. Ne soveltuvat erinomaisesti päiväretkille ja vesiurheiluun, mutta suuremmissa malleissa löytyy myös viihtyisä oleskeluhytti. Saxdorissa 320 GTO -mallissa matkustaa jopa 9 henkeä ja majoittuu yöksi kaksi.

SAXDOR 320 GTO

Saxdor 320 GTO on noussut 10 metristen päiväristeilijöiden kärkikastiin!

HINNAT ALK. 137 702,-

Pyydä tarjous haluamallasi moottorilla ja varusteilla!

Saxdorissa 320 GTO -mallissa matkustaa jopa 9 henkeä ja majoittuu yöksi kaksi. Kajuuttaa on avara ja keulassa on kiinteä parivuode, jonka yläpuolella on mukavasti ilmatilaa. Vuoteen jatkeena on varattu paikka wc-komerolle. Siinä on taitto-ovi, joka avattuna avartaa kajuutassa liikkumista ja suljettuna muodostaa tilavan toiletin.

Uimatasojen, laitaterassien ja takakannen kalustuksen kokonaisuus toimii hyvin.


SAXDOR SX270 GTO

Lähes 8,5 metriä pitkä SX270 GTO on kuin pienennetty painos maailmalla suositusta, kymmenmetrisestä SX320 GTO:sta.

HINTA ALK. 110 300 ,- LIMITED EDITION

Pyydä tarjous toivomillasi varusteilla!

Pulpetin ja keulakannen alta löytyy kajuutta, joka pitää sisällään parivuoteen. WC-istuimelle on oma piilotettu paikka kajuutan takaseinustalla olevan penkin sisällä, pesualtaan vieressä. 

Molemmat ohjaamon penkit ovat käännettävissä ympäri, jolloin ne muodostavat pöydän ja peräsohvan kanssa viiden hengen oleskelutilan, joka on pedattavissa veneen toiseksi aurinkotasoksi.

Kaiken kaikkiaan XO- ja Saxdor hyttiveneet tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon perinteiselle kesämökille. Jos olet veneilyn ystävä ja haluat kokea jotain uutta, hyttivene on juuri sinua varten.


ERIKOISHINTAAN HYDROLIFT DAY CRUISER!

Nyt saatavilla upea sportticruiseri Norjalaiselta Hydroliftiltä! Täydellinen paketti laatua ja tyyliä arvostavalle veneilijälle. Koeajovene, ajettu muutama tunti. 

HYDROLIFT X-26 S R + MERCURY 450

SUPERTARJOUS: 190 109,-

(norm. 236 109 €) Hinta sis. asennus- ja toimituskulut.

X-26 S R on norjalaismerkin uusin malli. Raikas sekoitus pulpettivenettä ja daycruiseria, valmistajan näkemys päivä- ja viikonloppuveneestä.

Keulassa on kiinteä aurinkotaso ja perässä muunneltava u-sohva, jonka selkänojat taittuvat alas aurinkotasoksi. Luonnollisesti sohvan keskelle saa pöydän. Makuupaikkoja on kahdelle aikuiselle ja lapselle. Lisävarusteena kajuuttaan saa vesi-wc:n.

Hydrolift X-26 S Rn moottorina siinä Mercuryn uusi 450-hevosvoimainen mekaanisesti ahdettu V8-perämoottori. Huippunopeudeksi luvataan parhaimmillaan jopa yli 70 solmun lukemia, joten R-kirjaimelle on katetta.

Pituus 8,11m, leveys 2,45m, matkustajat 8, suurin nopeus 70 + kn


Älä jää rannalle, kesä on nyt!

VG Boats Raisio

Hahdenniementie 4
21120 Raisio

Avoinna arkisin 9-17,
la-su suljettu.

Myynti

Mika Häkkinen
040 027 2412
mika.hakkinen@vgboats.fi

Antti Riihinen
040 575 1470
antti.riihinen@vgboats.fi

VG Boats Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Avoinna arkisin 10-18,
lauantaisin 10-15,
su suljettu.

Myynti

Niclas Lönnberg
040 637 0551
niclas.lonnberg@vgboats.fi

Miki Weckström
050 0101010
miki@vgboats.fi

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.