Anna aaltojen viedä, Saxdor -tyylillä!

Saxdor – veneissä on tyyliä ja luonnetta vaikka muille jakaa, eikä innovaatioista ja ainutlaatuisuuksistakaan ole pulaa. Erilaisuus on Saxdorin voimavara, varsinkin jos et ole innostunut perinteisestä veneilystä.

Olemme koonneet yhteen Saxdor -mallien ominaisuudet, helpottamaan valintaasi. VG Boats palvelee Raisiossa ja Vantaalla, tervetuloa tutustumaan Saxdoreihin!


200 Sport ja 200 ProSport

Saammeko esitellä ensimmäisenä sinulle valikoimastamme Saxdor 200 Sport ja Pro Sport -mallit, jotka ovat heti saatavilla.

Saxdor 200 Sport on kuusimetrinen, keskipulpettinen avovene, jossa yhdistyy avoveneen ja vesijetin parhaat puolet. Saxdor 200 sopii mainiosti kesäiseen huviajeluun ja sillä on helppo piipahtaa ”kylillä” yksin tai kaverien kanssa.

Vierekkäisillä penkeillä matkaa neljä henkeä ja vene on rekisteröity kuudelle. Esteetön näkyvyys ja karttaplotterit helposti käytettävissä, mitä muuta voi kippari toivoa? Veneeseen nouseminen vedestä on helppoa ja perän avoimuus on kätevää myös vesiurheiltaessa.

Saxdor 200:sta löytyy kaksi eri versiota, jotka ovat Sport ja Pro Sport. Runko, rakenne ja tilaratkaisut ovat molemmissa samat, erona varustelutaso ja moottorivalikoiman tehoalueesta. Moottorina molemmissa on Mercury, Sportissa 100-, 115 tai 150-hv ja Pro Sportin koneena on 150 tai 175 hevosvoimaa. 

Saxdorin 200 veneet ovat valmiina heti toimitukseen. Hinnat alk. 31 682,-


Saxdor 205 – ketterä ja monipuolinen retkivene 

Vanhemman sisaruksensa Saxdor 200 tavoin leikkisä Saxdor 205 sopii perhekäyttöön monipuolisuutensa ansiosta. Se on turvallinen mutta myös hauska retkivene aktiiviseen elämäntapaan! Saxdor 205:ssä on kyse yksityiskohdista: ruorikonsoli tarjoaa futuristisen ilmeen taustavalaistujen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kytkimien ja valinnaisen yhden tai kahden yhdeksän tuuman Simrad-karttaplotterin kanssa. Uuden konsolin alla olevan lokeron tarjoama lisäsäilytystila voidaan asentaa valinnaiseksi wc:ksi. Keulasta löytyy penkeillä varustettu avotila. Parhaimmaillaan vene kiihdyttää yli 45 solmun nopeuteen. 

Saxdorin 205 veneet ovat valmiina heti toimitukseen. Hinnat alk. 34 472,-


Saxdor 270 (2023-) Uutuus joka yllättää kaikessa

Lähes 8,5 metriä pitkä SX270 GTO on kuin ilmetty pienennetty painos maailmalla suositusta, kymmenmetrisestä SX320 GTO:sta. 

Kokonaisuus on herkullinen ja kauttaaltaan ympärikuljettava tilaratkaisu on toimiva. Keskeisesti sijoitetun ohjauspulpetin ja tuulilasin molemmilla puolilla on kulkuväylät ja keulassa aurinkotaso, joka on 270 GTO:ssa miellyttävästi laitojen suojassa. 

Pulpetin ja keulakannen alta löytyy kajuutta, joka pitää sisällään parivuoteen. WC-istuimelle on oma piilotettu paikka kajuutan takaseinustalla olevan penkin sisällä, pesualtaan vieressä. 

Ohjaamossa on kaksi erillisistuinta rinnakkain, kuskin paikka on styyrpuurin puolella. Molemmat ohjaamon penkit ovat käännettävissä ympäri, jolloin ne muodostavat pöydän ja peräsohvan kanssa viiden hengen oleskelutilan, joka on pedattavissa veneen toiseksi aurinkotasoksi. Takasohvan takana on peräkansi ja siellä pentterilipasto, jonka päätyihin saa jääkaapit. Peräpeili on läpinäkyvä.

Moottorivaihtoehtoja on kolme, kaikki Mercuryja. Valittavanasi on 225-hevosvoimainen V6 ja 250- tai 300-hevosvoimaiset V8:t. Huippunopeus yltää parhaimmillaan 45 solmuun. Saxdor pyrkii tarjoamaan paljon vastinetta rahalle, joten hinnoittelu on todella vertailukelpoinen vastaaviin nähden.

Saxdorin 270 GTO veneessä on rajoitettu saatavuus. Pyydä tarjous ja varaa omasi.


Saxdor 320 GTO (2021–) Päiväristeilijöiden suosikki

Saxdor 320 GTO on noussut 10 metristen päiväristeilijöiden kärkikastiin eikä syyttä!

320 GTO on varustettu on ympärikuljettavalla kannella, avo-ohjaamolla ja t-topilla ja malliin on saatu pakattua paljon tavaraa käytännöllisyyttä unohtamatta.

320 GTO on suunniteltu alusta saakka perämoottoreille. Moottorivaihtoehdot tulevat Mercurylta. Ääripäät ovat yksi tai kaksi 300-hevosvoimaista V8:sia, välivaihtoehtona on kaksi 225-hevosvoimaista V6:sta. Tehokkaimmalla paketilla huippunopeuden luvataan yltävän 50 solmuun.

Muodikkaat avattavat laitaterassit on 320 GTO:ssa vakiona, sähkötoimisina ja molemmilla laidoilla. Laidat avautuvat perään saakka.

Uimatasojen, laitaterassien ja takakannen kalustuksen kokonaisuus toimii hyvin. Kahdesta taittuvilla selkänojilla varustetusta sohvasta, pöydästä ja pentterilipastosta muodostuu monipuolinen ja -käyttöinen kokonaisuus, joka sopii sekä oleskeluun että matkustamiseen. Perustoiminnoiksi voisi kuvata aurinkotason, perää kohti avautuvan loungen, kuuden hengen vastakkain istuttavan pöytäryhmän tai matkustamon, jossa on yhdeksälle istumapaikat ajosuuntaan. Variaatioita ja välimuotoja on useita.

Komentosillalla on kolme erillisistuinta rinnan. Kuskin paikka on keskellä. Kookkaassa t-topissa eri ole lainkaan etupilareita häiritsemässä näkyvyyttä, vaan se lepää näyttävästi vain keski- ja laitatukien varassa.

Keulakannelle johtaa symmetriset kulkuväylät molemmilla laidoilla ja siellä on aurinkotaso, johon kuuluu myös selkänoja. Patjojen alta löytyy kaksi avattavaa kansi-ikkunaa, jotka tarjoavat kajuuttaan lastausmahdollisuuden ja tuuletusta.

Tuulilasin edessä ja sivuilla on kookkaat runkoikkunat. Lasipintoja tuo myös keskiveneessä varalaitojen päällä olevat ikkunapaneelit.

Kajuuttaa on avara ja keulimmaisena on kiinteä parivuode, jonka yläpuolella on mukavasti ilmatilaa. Vuoteen jatkeena on on varattu paikka wc-komerolle. Siinä on taitto-ovi, joka avattuna avartaa kajuutassa liikkumista ja suljettuna muodostaa tilavan toiletin.

Saxdorin 320 mallistosta on saatavilla myös ilman kattoa oleva GT sekä cabinversio GTC.

Anna meidän kertoa lisää!


VG Boats Raisio

Hahdenniementie 4
21120 Raisio

Avoinna arkisin 9-17,
la-su suljettu.

Myynti

Mika Häkkinen
040 027 2412
mika.hakkinen@vgboats.fi

Antti Riihinen
040 575 1470
antti.riihinen@vgboats.fi

VG Boats Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Avoinna arkisin 10-18,
lauantaisin 10-15,
su suljettu.

Myynti

Niclas Lönnberg
040 637 0551
niclas.lonnberg@vgboats.fi

Miki Weckström
050 010 1010
miki@vgboats.fi

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.