Kesän 2022 suosikkiveneet esittelyssä

Kevät häämöttää jo horisontissa ja veneilykesä 2022 on seuraavan luodon takana. Nyt on korkea aika miettiä millä veneellä vietät ensi kesän. Raaka-aine ja komponenttipula tulevat vaivaamaan edelleen myös venealaa ja veneilyn suosion kasvaessa myötä tehtaiden kapasiteetti on äärirajoilla.

Saammeko siis esitellä sinulle valikoimastamme huippuveneet, jotka ovat saatavilla kesään 2022, helpottamaan valintaasi. Palvelemme Raisiossa ja Vantaalla, tervetuloa tutustumaan mallistoihin!

SAXDOR

200 Sport ja 200 ProSport

Saxdor 200 Sport on kuusimetrinen, keskipulpettinen avovene, ”skootteri”, jossa yhdistyy avoveneen ja vesijetin parhaat puolet.Saxdor 200 sopii mainiosti kesäiseen huviajeluun ja sillä on helppo piipahtaa ”kylillä” yksin tai kaverien kanssa.

Keskipenkeillä matkaa kolme, ohjaamossa on hyvä ergonomia ja säädettävä tuulilasi suojaa ajoviimalta. Esteetön näkyvyys ja karttaplotterit helposti käytettävissä, mitä muuta voi kippari toivoa? Avoimen peräpeilin ansiosta veneeseen nouseminen vedestä on helppoa ja perän avoimuus on kätevää myös vesiurheiltaessa.

Saxdor 200:sta löytyy kaksi eri versiota, jotka ovat Sport ja Pro Sport. Runko, rakenne ja tilaratkaisut ovat molemmissa samat, erona varustelutaso ja moottorivalikoiman tehoalueesta. Moottorina molemmissa on Mercury, Sportissa 100-, 115 tai 150-hv ja Pro Sportin koneena on 150 tai 175 hevosvoimaa. 

Saxdorin 200 toimitukset alkavat heti ajokauden 2022 alussa. Saxdor -malliston isommat veneet 320 GTO ja GTC ovat varattavissa vuoteen 2023, hinnat tarkentuvat tämän kevään aikana.


XO BOATS

XO lupaa lähteä kun muut jäävät satamaan. Seikkailulliset veneet ovat läpi malliston suunniteltu aktiivista käyttöä varten ja kestämään kaikissa sääolosuhteissa. Veneet valmistetaan korkealaatuisesta merialumiinista ja syvä V-pohja tekee niistä ajo-ominaisuuksiltaan ainutlaatuisia.

DFNDR 9

Defenderit (DFNDR 9) ovat eräänlaisia venemaailman maastureita, joissa on putkikehikolla katettu keskipulpetti ja matkustamo, esikuvanaan Land Rover Defender. Ohjaamo sijaitsee persoonallisen valurauta kehikon sisällä.

DSCVR T-top

Discoverit (DSCVR T-top) ovat puolestaan avo-ohjaamollisia, T-top-katoksella katettavia päiväretkiveneitä max. 8 hengelle. Takaistuimet samoin kuin pentteriä vastapäätä oleva penkki muodostavat luontevan oleskeluryhmän auki taitettavan pöydän ympärille.

EXPLR 9 & 10

Explorerit (EXPLR 9 ja 10) ovat erittäin merikelpoisia, ympäri vuoden pohjoisiin olosuhteisiin sopivia veneitä, hyttien antaman suojan ansiosta. Explorerit ovat suorittavia, muuntautuvia, vakaita ja tilavia, joissa veneilee 8 ja yöpyy 2 henkeä.

Kaikki esitellyt XO veneet on mahdollista toimittaa heti veneilykauden 2022 alkaessa, tule tekemään kaupat jo nyt.


HYDROLIFT

Hydrolift erottuu aina muista saman kokoluokan moottoriveneistä kilpavenehistoriansa vuoksi ja siksi ne ovat täysin poikkeuksellisia ajo-ominaisuuksien ja suorituskyvyn suhteen. Muiden tavoitellessa 40-50 solmun tehoja, Hydrolift saavuttaa tyypillisesti 50-70 solmun nopeuden. 

X-26 SR

X-26 SR on norjalaismerkin uusin malli. Raikas  sekoitus pulpettivenettä ja daycruiseria, valmistajan näkemys päivä- ja viikonloppuveneestä.

Keulassa on kiinteä aurinkotaso ja perässä muunneltava u-sohva, jonka selkänojat taittuvat alas aurinkotasoksi. Luonnollisesti sohvan keskelle saa pöydän. Makuupaikkoja on kahdelle aikuiselle ja lapselle. Lisävarusteena kajuuttaan saa vesi-wc:n.

Hydrolift X-26 SRn moottorina siinä Mercury Racinging uusi 450-hevosvoimainen mekaanisesti ahdettu V8-perämoottori. Huippunopeudeksi luvataan parhaimmillaan jopa yli 70 solmun lukemia, joten R-kirjaimelle on katetta.

X-27 SUV 

Yhteysveneeksi ja veneretkeilyyn sopivassa X-27 SUV:ssa on viiden hengen ohjaushytti, jonka katossa on laajasti aukeava haitarimallinen kangaskattoluukku. Hyttiin kuljetaan paapuurin kulkuväylälle avautuvasta kaksiosaisesta liukuovesta. Keulahytti on lähes vastaava kuin X-26:ssa.

Taka-avotilassa on peräpenkin lisäksi klaffipöytä ja -penkki, jotka taittuvat laitaa ja ohjaushytin takaseinää vasten. Kompakti pentterimoduuli on sijoitettu styyrpuurin laitaan, ohjaushytin sisäänkäynnin kohdalle. MERCURY 250 HP V8 perämoottori pitää huolen siitä, ettei tästäkään Hydroliftista tule puuttumaan vauhtia. 

X-26 SRn ja X-27 SUVn lisäksi kevään alun toimitukseen on vapaana vielä muutama Hydrolift X-22. Pyydä tarjous!

Let's talk

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.